Reiki

Wat is een Reiki Behandeling?

Tijdens een Reiki behandeling lig je op een behandelingstafel. Je ontvangt Reiki doordat de gever zijn of haar handen volgens aangeleerde posities zachtjes op je lichaam legt en deze energie aanbiedt. 

Hierdoor gaat Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. Iedereen ervaart Reiki anders: De ene gaat kleuren zien,  anderen ervaren dit als een warmte of tintelingen die door hun het lichaam gaat stromen. Of sommigen merken hier maar weinig van tijdens de behandeling maar geeft zich over aan het vertrouwen.  Elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel meestal wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede.  Een goed gevoel.

De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle terreinen uit tot diepgaande heling en groei. De ontvanger van Reiki bepaalt bewust of onbewust wat ze met deze energie doen. Ze kunnen het zelf genezingsproces zelf beïnvloeden, de gever heeft hier geen invloed op.  Als iemand openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie door zijn of haar hele fysieke en mentale wezen kan dit leiden tot heling, genezing of acceptatie.

Wat kan Reiki voor je doen?

Reiki werkt op vele terreinen. Deze holistische heelmethode kan balans brengen op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel en emotioneel.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich ondanks hun ziekte zich een stuk beter gaan voelen.

Met Reiki kan je heel veel kwalen behandelen, maar niet op iedereen zal de behandeling hetzelfde (gewenste) effect hebben.  Reiki gaat daar waar zij het hardst nodig is, vult aldaar het tekort aan levensenergie aan en lost de oorzaak (blokkades) van het tekort op.

Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de Reiki behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.

Hoewel Reiki zeker niet alle ziekten kan genezen (zeker bij terminale ziekten zoals kanker) kan het wel de symptomen en pijn verlichten. Dus ook voor deze personen heeft Reiki een positieve werking. Reiki is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen.

Behandeling

1 op 1 door effectieve handoplegging

  • Een reiki behandeling duurt tussen de 1 à 2 uur.  Afhankelijk van de klacht.
  •  De energetische uitwisseling hiervoor is € 50/ uur.

Op afstand

  • Reiki op indirecte wijze ontvangen? Dat kan! 
  • Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op jou, afstem. Ik vraag kort naar de klachten en we plannen een afspraak in voor twee dagen later. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, waar jij de energie kan ontvangen. Doe dit bijvoorbeeld niet als je op een ladder staat of in de auto zit, want dan kunnen er ongelukken gebeuren. Kies een plek die jij fijn vindt en die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Je mag gaan zitten of liggen en je ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar jou toe.
  • De prijs hiervoor bedraagt €10


Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? 


Reiki

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x