Praktisch

In "Lessenrooster" krijg je een overzicht van de vaste yogalessen alsook de locatie waar de yogalessen gegeven worden.

De meeste yogalessen worden in reeksen georganiseerd.  Na elke schoolvakantie start er een nieuwe lessenreeks. Instappen kan enkel bij aanvang van een reeks. Vooraf inschrijven en betalen is zeer sterk aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaatsje. (Bij de yin yogales in De Pinte op vrijdag voormiddag kan je wel een losse les volgen. Contacteer me voor meer info)

Wil je toch liever eerst een proefles volgen alvorens in te schrijven voor een hele reeks?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen zodat ik je kan informeren over het tijdstip van de eerstvolgende proeflessen.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen vaste yogalessen!

Meld steeds voor elke les blessures of lichamelijke ongemakken.

Een rinkelende gsm kan als zeer storend ervaren worden door je medestudenten.  Probeer je toestel uit te schakelen voor je de zaal binnenkomt.

Wat heb je nodig om yoga te doen?

  • Doe comfortabele kledij aan waarin je gemakkelijk kan bewegen.
  • Yoga gebeurt meestal op blote voeten.
  • Een deken (type fleece of katoen) én een klein kussen om onder het hoofd te plaatsen.
  • Een flesje water voor na de yogasessie, want door de ademhalingsoefeningen worden veel afvalstoffen losgelaten. Het extra water zorgt voor een betere ontgifting.
  • Zorg dat je minstens anderhalf uur voor de sessie gegeten hebt want met een volle maag yoga doen is niet zo aangenaam.
  • Je yogamatten (heb je geen yogamat? Laat dit weten en dan breng ik er een mee voor jou)
  • Er zijn enkele yogaprobs zoals blokken aanwezig.  Overweeg je om yoga te blijven doen?  Dan is het aanschaffen van een meditatiekussen zeker zijn investering waard!


Praktisch

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x